Miljöanpassade lösningar

Svensk Storköksservice – Störst i Sverige och 30 år i branschen.
Svensk Storköksservice AB är ett rikstäckande serviceföretag med över 100 anställda. Vår huvudsakliga verksamhet är förebyggande underhåll, service och installation av utrustning för storkök och restaurang. År 2014 omsatte vi 125 MKR. 80% av omsättningen kommer från avtalskunder och vi jobbar både med privata, statliga och kommunala kunder.

Jimco – marknadsledande inom luftrening
Vi är specialister på att ta bort lukt och att rena luft på den mest miljövänliga sättet. 

ETV Verifiering; Jimco Nor AS är agent i Norge och Sverige för Jimco AS – ett danskt företag, som ligger bakom några av världens mest oöverträffade lösningar för rengöring och sterilisering av luft och förorenat vatten.

Sedan Jimco AS levererade sina första luftbehandlingsanläggningar redan 1993, har det gått mycket bra för företaget. Idag levererar vi ett brett spektrum av lösningar för tillverkande företag och institutioner över hela världen och vår kundbas innefattar allt från matproducenter, livsmedelsindustri, catering/restaurang, reningsverk, skolor och vårdhem, bilvårdsföretag, sjukhus, tandläkare och många fler.

På Jimco förenas sunt förnuft med nytänkande och det är denna kombination som ligger bakom företagets unika produkter. Det är ingen tillfällighet att Jimco AS är en leverantör av luftfiltreringssystem för några av de största kedjorna, såsom McDonalds, Scandic Hotels, Daloon och Danish Crown etc.

Under de senaste åren har Jimco AS fått en mängd olika priser för sina innovativa och miljövänliga produkter. Bland annat; EU´s miljöpris, Fyn Amts Miljöpris och Langlands Erhverv pris.

Forskning, utveckling och kundanpassade lösningar:
Jimco AS driver en kontinuerlig forskning och utveckling inom sitt specialområde med nya produkter och lösningar. Vi har en mycket hög grad av flexibilitet i vårt sortiment och vi kan skapa skräddarsydda lösningar för utvalda kundgrupper inom foodservice, livsmedel m fl. för att rengöra luften fri från organiska föroreningar eller ta bort oönskade lukter.